simon-marjolein-downunder.reismee.nl

nog een paar dagen

Hallo vrienden familie en kennissen,

Wij willen iedereen bedanken voor het geweldig leuke feest van afgelopen zaterdag! We hebben genoten en hebben alleen maar leuke reacties gehad..... kortom een geslaagd feestje!

Bedankt voor alle kado's kaarten en gelukswensen, erg hartverwarmend!!

Donderdag is het zover, dan gaat onze droomreis beginnen!

We proberen jullie op de hoogte te houden van alles wat we meemaken via deze site en via hyves.

We gaan jullie allemaal missen!!!

liefs van simon en marjolein

Linda

Wat goed om te horen dat jullie afscheidsfeestje helemaal top is geweest!!!
Dan gaan jullie helemaal lekker op reis!!!
Hoe is t met de zenuwen????

Geniet van jullie trip, van elkaar en van alle prachtige dingen die jullie ongetwijfeld gaan zien!!!

Liefs en dikke kussssss

Annemieke

Lieve Simon en Marjolein,

Geniet van jullie prachtige avontuur.
Jullie hebben er al zo lang naar uitgekeken.
Twee lieve mensen met dezelfde droom.
Aleen dát al is toppie!

Ik wens jullie heel veel geluk en plezier samen in dat prachtige land.

En ik ga elk verhaal van jullie lezen.

Liefs Annemieke

Marjolein

Lieve Lein en Simon,

nog even en dan gaan jullie zwaar genieten van jullie welverdiende droomreis. Ik ga jullie volgen via de site, maar via deze weg wil ik jullie alvast heel veel plezier toewensen voor de komende maanden. Maak er een onvergetelijke reis van samen!
Geniet lieve mensen....

dikke kus en liefs Marjo

Maril

Sag schatten ik zal jullie ook missen, ik zal jullie volgen via deze site en Hyves.
Wees voorzichtig daar.

Dí Pápa Ton Hofhuis

Lieve Simon en Marjolein.
Ik vond het 'n eer om mijn tuin af te staan voor het afscheidsfeest. Zoveel gezellige mensen op mijn grond,
het was in één woord GEWELDIG.Wij, Annet en ik wensen jullie een pracht tijd downunder,en je weet het, You'll never walk alone!!! Kusjes Annet en Ton.

Tilburgs Raodkapke

Super gezellig feest was het.

en wij willen jullie het allerbeste toe wensen in jullie avontuur!!
Krijg er al helemaal de kriebels van, heerlijk!!
Genieten!

Groetjes Biestse Bende

Babs

Hoi Lein en Simon,

Wauw, jullie hadden echt prachtig weer op jullie even-afscheids-feestje! Ach, je krijgt wat je verdiend zeggen ze.
Ik wens jullie een vlotte reis (hoeveel uur vliege ook al weer?) en een gezellige start in Cambodja. Ga zeker op jullie zeker volgen op deze leuke manier.

Veel plezier!

Liefs Bas

Uc Tilburg

Yeh da wos een goei fiskuh boske ;)

tot morgen he bij het uitzwaaien... dan word ik pas zoetsappig nu nog niet!!

Haleekes..

ps: wie zou dit nou zijn he ..

dirk en marie-louise

wij hopen dat heel jullie droomreis werkelijkheid wordt
en dat jullie een hele mooie tijd mogen hebben

groetjes

Anne Marie

Dag Lieverds..
Geniet ervan!!

Femke

Hey Mayo en Simon,

het is nu de laatste avond voor jullie vertrek, lees voor het eerst de berichtjes (en reacties) op jullie site, en zit hier met een tranen in mijn ogen. Vind het zo fantastisch dat jullie dit gaan doen!! Door deze site kunnen we voor een heel klein beetje met jullie mee op reis, en dat vind ik erg tof..!!
Wens jullie nog een fijne avond en alvast slaap lekker in de voorlopig laatste hollandse nacht!!
Een dikke knuffel!

Tilburgs Raodkapke

Daaaaar gaaaaan ze..... hier hebben ze zo lang op gewacht!
Daaaaar staaaaan ze.... wat had dat zo ooit gedacht.

Heee, eeen te gekke tijd samen!

Lieffies Biestse bende

mas

heej lieverd.... wat vond ik het fijn om je toch nog effe te horen net voordat je het vliegtuig in stapte....net alle dierbare achtergelaten en uitgezwaaid en begonnen aan jullie geweldige avontuur. ik word nu echt een verslaafde aan de computer ...hahahaha elke avond effe kijken.....lieverds , geniet, let goed op elkaar en maak er iets moois van samen!! tot horens lfs mas
en een knuffel en smile van Ize & Cas

reina

Goede reis en misschien tot gauw.
Dikke kus
Reina en Ben